Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ
Varbergs GIF Fotboll
Fotboll
P14
Tabell
Lag M V O F P
1 Varbergs GIF Röd 7 7 0 0 21
2 Tofta Tigers Vit 7 4 2 1 14
3 Varbergs Bois Svart 7 4 2 1 14
4 Veddige BK 7 4 0 3 12
5 Träslövsläge IF 7 3 0 4 9
6 Varbergs Bois Grön 7 2 0 5 6
7 Värö United 7 1 1 5 4
8 Tvååker/Galtabäck 7 0 1 6 1

Match

Varbergs Bois Grön

0 - 1
Påskbergsvallen - Konstgräsplan
23 augusti 2013
18:30

Varbergs GIF Röd

Referat

Referat: Varbergs Bois Grön - Varbergs GIF Röd

Årets 4:e Varberg El Classico skulle ikväll avgöras på Vallens konstgräsplan. Det var ett revanschsuget gäng som trots förlusten i Klirrecupen kände sig vid gott mod.

Vi hade ändrat om en del i laguppställnignen och några hade fått nya platser på försök. Bitvis märktes det att det var lite ovant och vi hamnade lite fel ibland och lagdelarna var ibland lite för långt ifrån varandra och vi tappade lite tryck i anfallen. Under första delen av första halvlek kände lagen ganska mycket på varandra och vi var ganska försiktiga i våra uppspel och anfall.

En bit in i halvleken lycksdes vi dock komma loss i ett fint anfall och sätta in ledningsmålet. Stor lättnad var det som genomsyrade truppen (och dess ledare...)

I andra halvlek började vi hitta en del fina passningar och vi hade ganska många chanser utan att lyckas riktig hela vägen fram. Målvakten i Bois hade en del mer att göra än Isak som lätt plockade de fåtal Boisskott som kom under andra halvlek.

Trots en uddamålsledning kändes det aldrigt riktigt oroligt att vi skulle tappa segern, förutom vid en grönsvart frispark nära straffområdet i slutet av matchen. Mycket kan ju hända vid fasta situationer men vi lyckade rensa undan effektivt även denna gång.

Matchen slutade hel rättvist med GIF-seger och vi lägger den 3:e av 4 möjliga El Classic Segrar till handlingarna!

Det känns som att vi nu vänt upp humöret igen efter ett par snöpliga förluster i de olika cupspelen och ikväll gick vi ut och hade roligt igen!

Tack till supportrarna för stödet!

Mårten